Cujorl Christmas Course  8000yen




         アミューズ
         Amuse Bouche

         タラバ蟹の炙りと下仁田葱のマリナート
         Grilled King Crab with Marinated Shimonita Leek

         フレッシュフォアグラのソテーと洋梨のキャラメリゼ ペッパー風味
         Sauteed Foie Gras with Pear Carameliser

         車海老とちぢみほうれん草のオイルソース 卵黄入りタヤリン
         Homemade Tajarin with Shrimp and Chijimi Spinach, Oil Sauce

         かさごととろとろ蕪のフリカッセ 濃縮した魚の出汁で
         Simmered Scorpionfish and Turnip with Fish Broth Sauce

         徳島産スダチ牛ビステッカ ポルチー二ソース
         SUDACHI Beef Steak with Porcini Mushroom Sauce

         フォンダンショコラ 赤い果実のソース
         Chocolat Fudge Cake with Berry Sauce